Over ons

Zundapp.org is een website voor de zundapp liefhebber waar veel informatie,foto’s en veel meer te zien is . In de jaren 80 heb ik een fotoboek bijgehouden met daarin allemaal haagse zundapps en kreidlers van vrienden en hun vrienden.

Dit heb ik 15 jaar geleden in gescand en op zundapp.org gezet. Om het te delen met andere zundapp liefhebbers uit deze tijd. Ik denk onder de hagenezen of hagenaars dat hier veel herkenbaar materiaal tussen zit. Ook de documentatie die ik in de loop der jaren verzameld heb en gekregen staat ook online. Er staan ook diversen foto’s van evenementen online. Ik denk ook dat het zundapp gevoel altijd wel zal blijven. Zeker als je er in de jaren 80 actief mee bezig bent geweest. En als ik over me zelf praat spreekt het model 521 me nu erg aan, en ga hem steeds mooier vinden.

Jaren 80 Zundapp

In de jaren 80 ben ik begonnen met een mooie groene Kreidler 5 bak RS deze was als nieuw. Daar stond 300 km op en helemaal origineel. Daarna is het een zundapp 529 geworden met een standaard 4 bak. Dat blok heb ik maar kort gehad en daar kwam snel een KS 50 5 bak brede waterkoeling onder en later een KS 175 WC. Wat een mooie zundapp was dat zeg. Daar is denk ik het zundapp virus mee begonnen waar ik nu nog last van heb.In het jaar 2003 heb ik een 530 KS 80 gekocht van marktplaats daar heb ik een tijd mee gereden en het blok eronderuit gedemonteerd en een KS 125 WC terug gemonteerd. Zie de foto’s